Aanmelden nieuwe leden Schooljaar 2019 – 2020

Ben je geïnspireerd door onze lessen op de basisscholen? Vond je onze Open Dag interessant en maak je graag muziek? Dan is dit je kans om een leuke hobby te ontdekken en kun je je opgeven om lid te worden van de KOH van Eijsden!

Eind augustus starten we weer met het opleiden van nieuwe leden.

We starten met een 2,5-jarige solfège opleiding (notenleer). Halverwege het eerste jaar solfège wordt daarnaast ook gestart met het leren bespelen van een muziekinstrument.

Verder worden er naast de lessen ook een aantal andere leuke dingen en uitstapjes voor de leerlingen georganiseerd. Dit om je helemaal thuis te gaan voelen bij de blauwe familie.

Als je nu denkt “hé dat wil ik ook, dat lijkt me sjiek”, meld je dan aan via het formulier dat te vinden is via deze link:  www.koheijsden.nl/opleiding

Opgeven liefst voor 20 augustus, dan kunnen wij alles op tijd in orde brengen voor het nieuwe schooljaar.

Op donderdag 22 augustus is een informatieavond voor jou en je ouders om 19.00 in de foyer van onze zaal. Op deze avond wordt de opleiding uitvoerig uitgelegd en is er ook tijd om vragen te stellen. De solfègelessen van de 1e solfègeklas worden gegeven op woensdagmiddag tussen 16.30-17.30 uur (tijdstip kan nog wijzigen).

Alvast veel succes en plezier bij de KOH.

Geplaatst in Geen categorie.