Prinsenpaar JCV de Koekerelkes 2020!

Afgelopen zondag is tijdens een geweldige kinderzitting, ons prinsenpaar voor komend jaar uitgeroepen. Wij stellen dan ook trots aan jullie voor: Prins Sjoerd en Prinses Celeste!

Prinses Celeste (Tauro) is 10 jaar jong en zit in groep 7 van BS Tangram. Zij heeft 1 zus, Chiara en woont in Eijsden. Haar grootste hobby is voetbal. Zij voetbalt dan ook al heel wat jaartjes bij VV Eijsden. Samen met prins Sjoerd bij de JO11-2G. Ook fifa spelen op de Xbox  doet ze graag. Fan is ze ook van de Oranje leeuwinnen. Carnaval vieren vind zij geweldig. In de kleuterklas was ze ook al prinses van de onderbouw en nu als prinses van de Koekerelkes.

Prins Sjoerd (Waterval) is 10 jaar en zit in groep 7 van BS de Cramignon. Hij heeft 1 zus, Steffie.  Carnaval vieren heeft hij vooral van zijn moeder geleerd J. De nummers van Erwin en Beppie galmen dan ook geregeld door de Drekkesteeg. Sjoerd zijn hobby’s zijn naast de goal leeghouden bij VV Eijsden, ook trommelen bie de blôw en spelen op de playstation. Ook bezoekt hij graag een wedstrijd van zijn favoriete club PSV.

Samen gaan ze er een super gezellig carnavalsseizoen van maken!

Prins Sjoerd en Prinses Celeste Alaaf!

JCV De Koekerelkes Alaaf!

Geplaatst in Geen categorie.