Supportersvereniging & Damescomité

Een grote vereniging kan niet zonder de nodige ondersteuning. De Koninklijke Oude Harmonie mag zich gelukkig prijzen met de ondersteuning van de Supportersvereniging en het Damescomité.

De Supportersvereniging organiseert en neemt deel aan activiteiten ter financiële ondersteuning van de gehele vereniging. Hierbij valt te denken aan het organiseren van de maandelijkse Snuffelmarkt en via de Lèren Tram wandeltochten in en rondom Eijsden. Ook draaien de Supporters bardiensten tijdens evenementen, te denken valt aan de Volta Limburg Classic of het Essential Festival (Oost – Maarland). De Supporters kunnen altijd leden gebruiken! Wilt u meer informatie of zich aanmelden als lid?
Voor meer informatie: deze informatie zal z.s.m. worden aangevuld tot dan kunt u zich wenden via secretaris@koheijsden.nl
Lid worden? Klik dan hier!

Het Damescomité wordt gevormd door de dames van de vereniging, maar iedereen kan zich hierbij aansluiten! Zij verzorgen de uniformen van de leden en het onderhoud ervan. Daarnaast ondersteunen zij de vereniging door bij evenementen de catering op zich te nemen. Jaarlijks verkopen de Supports en de Dames in het voorjaar loten waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Koninklijke Oude Harmonie. Het Damescomité kan altijd leden gebruiken! Wilt u meer informatie of zich aanmelden als lid?
Voor meer informatie: deze informatie zal z.s.m. worden aangevuld tot dan kunt u zich wenden via secretaris@koheijsden.nl
Lid worden? Klik dan hier!

Wilt u meedoen met de Verjaardagsactie van het Damescomité? Dat kan! Met de Verjaardagsactie krijgt u met uw verjaardag een verjaardagsgroet van de gehele vereniging. In ruil daarvoor maakt u een eigen bijdrage (zelf te bepalen hoeveel) over naar het Damescomité. Dit geld is wederom ten behoeve van instrumenten en uniformen van de vereniging. Aanmelden voor de Verjaardagsactie kan door hier te klikken.