Jubileummerchandise

Ter gelegenheid van het 150 – jarig jubileum van de Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden, is het mogelijk om een aandenken te kopen. Met veel zorg is er gewerkt aan een Jubileummagazine en Jubileumglas!

Jubileummagazine
Het Jubileummagazine is samengesteld met gebeurtenissen uit de afgelopen 25 jaar. De makers beschouwen dit magazine als aanvulling op het eerder verschenen boek Van Aw naar Blauw, waarin de geschiedenis wordt beschreven van de oprichting in 1874 tot en met 1999. In dit magazine treft u interviews aan met o.a. beschermheer jonkheer Michiel Alting von Geusau, onvertelde verhalen uit het Blauwe verleden, felicitaties van o.a. gouverneur Emile Roemer en natuurlijk mag het officiële staatsieportret t.g.v. het 150 – jarig jubileum niet ontbreken! Kortom een bewaarmagazine voor liefhebbers van deze vereniging. Te koop voor €7,50 vanaf 17 mei, maar nu alvast te reserveren! (Zie onderaan deze pagina.)

Jubileumbierpakket
Speciaal voor het jubileum is in samenwerking met Maastricht Porselein een Jubileumbierglas ontworpen. U kunt het glas los kopen t.w.v. €6,50 of in combinatie met overheerlijke Brandsbiertjes. Bij aanschaf van het Jubileumbierpakket krijgt u dan behalve het Jubileumglas, ook nog twee Brandsbiertjes t.w.v. €10,-. Wilt u nu onder genot van een heerlijk drankje, bij voorkeur in het Jubileumglas, het Jubileummagazine lezen? Reserveer dan het Jubileumpakket t.w.v. €17,50 (bevat: Jubileumglas, twee Brandsbiertjes en het Jubileummagazine).

Reservering en verkoop
Zowel het magazine als het glas is in een beperkte oplage te verkrijgen.
Verzekerd zijn van een exemplaar? Reserveer dan nu via:
– reserveringen@koheijsden.nl
– de Foyer in de Prins Bernhardstraat 4 (tijdens openingstijden)
– Lidwine Partouns, Kerkstraat 18 te Eijsden (tijdens openingstijden, enkel het magazine)

Het Jubileummagazine zal vanaf 17 mei verkrijgbaar zijn bij Lidwine Partouns. Gereserveerde exemplaren kunnen na het Jubileumweekend opgehaald worden in de Foyer of bij Lidwine Partouns (beide tijdens openingstijden).
Het Jubileumglas of Bierpakket is nu al te reserveren en op te halen tijdens openingstijden in de Foyer. Heeft u het Jubileumpakket gereserveerd (magazine + glas), dan is deze ook na 17 mei op te halen tijdens openingstijden in de Foyer. Heeft u het Jubileumglas + bier liever eerder in huis dan het magazine? Geef dit aan bij de reservering!