Jubileum 150 jaar

Op deze pagina kunt u de meest recente informatie vinden betreffende het 150 – jarig jubileum!

Deze pagina is nog in onderhoud, maar neem regelmatig een kijkje voor updates. 

Donderdag 16 mei 2024: Kienen!
Na het succes van de ouderwetse Kienavond in 2023, krijgt u tijdens het Jubileumweekend nogmaals een kans om mee te doen voor grootse prijzen!  Deze avond is toegankelijk voor jong en oud.

Locatie: verenigingszaal KOH, Prins Bernhardstraat 4 te Eijsden
Zaal open: 18.30u
Aanvang: 19.30u
Entree: gratis

Vrijdag 17 mei 2024: Jubileumconcert
Het Harmonieorkest en Slagwerkensemble zullen deze avond aantreden voor een jubileumconcert. Dit zullen zij in samenwerking doen met Rob Mennen (bekend van o.a. Op verzeuk op bezeuk en Blaaskracht) en zangeres Marjolein Heijltjes (bekend van o.a. 10 Feet Up en presentatieklussen bij L1). De presentatie ligt deze avond in handen van Rob Mennen. 
Locatie: verenigingszaal KOH, Prins Bernhardstraat 4 te Eijsden
Zaal open: 19u
Aanvang: 19.30u
Entree: UITVERKOCHT

Na afloop van het concert zal ook een Afterparty plaatsvinden met DJ Coen!  

Zaterdag 18 mei 2024: Qmusic Foute Party
Een avond lang genieten met als thema ‘fout’! Trek je foutste feestkleding aan en feest mee op de meest foute muziek die de Q-dj’s voor jou in petto hebben!   

Locatie: verenigingszaal KOH, Prins Bernhardstraat 4 te Eijsden
Deuren open:
20u
Aanvang: 21u
Eindtijd: 01:00u
Entree: €17,79 (incl. servicekosten). Kaarten zijn te koop door hier te klikken.

Zondag 19 mei 2024: Streetparade Oude Kern
Tot slot sluiten we dit feestweekend af met een Streetparade door de oude kern van Eijsden. In de Diepstraat zal er vervolgens een defilé worden afgenomen.
Diverse verenigingen van binnen en buiten de gemeente zullen hieraan deelnemen, welke we binnenkort bekend zullen maken. Ook voor de route kunt u hier terecht! Het eindpunt zal ons verenigingslokaal zijn, waar optredens te verwachten zijn van Guido (van de Schintaler), Erwin (vaan ’t Merretkoer), Beppie Kraft en een Suprise-act!

Aanvang: 13.30u
Entree: gratis
Route Streetparade: Von Geusauplein (start) – Sint Martinusstraat – Emmastraat – Prins Hendrikstraat – Wilhelminastraat – Veldjesstraat – Veldje – Cramignonstraat – Breusterstraat – Kerkstraat – Diepstraat – Prins Bernhardstraat (ontbinding Streetparade).

Deelnemende korpsen: naast de Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden lopen ook de volgende korpsen mee in de Streetparade; Koninklijke Schutterij Sint Sebastianus Gronsveld, Roemwaardige Schutterij Sint Sebastianus Oost – Maarland, Koninklijke Harmonie Gronsveld, Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden (nog meer korpsen volgen t.z.t).