Opleiding kinderen 4 t/m 7 jaar & Zij – instromers/senioren

Voor de allerjongsten: van 4 t/m 7 jaar

Vanaf seizoen 2024-2025 gaan we beginnen met een nieuw initiatief binnen onze opleiding. Speel- en leerlessen voor jonge kinderen van circa 4 tot 7 jaar! Met deze lessen willen we jonge kinderen in contact laten komen met muziek in al haar facetten. Ze gaan zingen, dansen, op instrumenten spelen en nog veel meer! De lessen worden gekoppeld aan thema’s zoals “Herfst”, “Carnaval”, enzovoort.

In de eerste instantie willen we 10 lessen aanbieden zaterdags van 12:00 tot 12:45 in een van de  ruimtes in onze zaal. Voor 10 lessen vragen we een eigen bijdrage van de ouders ter hoogte van € 25,-. Voor deze lessen hebben we onze nieuwe kanjer Elma Spons aangetrokken. Elma heeft gestudeerd aan het conservatorium en aan de Pabo. Door haar achtergrond heeft ze veel affiniteit met kinderen en muziek. Ze geeft al op verschillende plekken les aan jonge kinderen, met groot succes, de kinderen vinden het fantastisch!

Voor vragen verwijzen wij u naar de secretaris van de Commissie Opleidingen.
Wilt u uw kind alvast aanmelden? Dat kan via dit aanmeldformulier.

Zij – instromers & senioren

Bij de ‘Blôw’ is er ook een mogelijkheid om als “zij -instromer” te beginnen. Zij-instromers hebben al “enige” muzikale kennis en/of bespelen al een instrument, maar willen zich hier verder in bekwamen. Samen met de commissie Opleidingen en (vak)docent kan er in overleg een passend opleidingstraject aangeboden worden.

Sinds 2022 bieden wij, indien er genoeg belangstelling is, muzieklessen voor senioren aan. Het is nooit te laat om muziek te leren! De solfègelessen vinden klassikaal plaats in overleg met de deelnemers en docent.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bert Schutte (bertschutte17@gmail.com ) of Dennis Close (dennisclose@home.nl).