Het muzikale jaar gaat weer beginnen!

Op donderdag 22 en vrijdag 23 augustus beginnen het Slagwerkensemble en het Harmonieorkest aan het muzikale seizoen 2024 – 2025. We kunnen met grote tevredenheid terugkijken op de eerste helft van 2024, met een geweldig Jubileumweekend, geslaagde Bronken en een fantastische dag in Den Haag tijdens Veteranendag. Heeft u ons gemist tijdens Veteranendag? U kunt de gehele uitzending hier terugbekijken.

Met de tweede helft van 2024 gaan we ook verder met ons 150 – jarig Jubileum, maar niet voordat onze Drumband haar 75 – jarig jubileum viert in september. Op zaterdag 21 september vindt er een optreden plaats van Jick Munro & The Amazing Laserbeams! Kaarten zijn verkrijgbaar á €10,- door op deze link te klikken.

Muzikaal zal de aandacht van zowel de slagwerkers als het Harmonieorkest liggen bij het Galaconcert op 7 december 2024 in de Theresiakerk te Maastricht. Noteert u deze datum alvast in uw agenda! Verdere informatie zullen wij in de loop van tijd bekendmaken. Voor al onze activiteiten kunt u een kijkje nemen in onze Verenigingsagenda! (Via Verenigingsinformatie.)

U kunt onze repetities vrijblijvend bezoeken:
– donderdagavond Slagwerkensemble van 20u – 22u
– vrijdagavond Harmonieorkest van 20u – 22u

Blijf gerust na afloop voor een drankje in de foyer!

Geplaatst in Geen categorie.