EK 2024

Inschrijving

Bij de inschrijving hoef je alleen een inlognaam op te geven waaronder je mee wil spelen en een geldig e-mailadres. Via dit adres zullen we je op de hoogte stellen van een eventuele prijs, zorg er dus voor dat het een geldig adres is. Wanneer je je wachtwoord kwijt bent, kan je te allen tijde een nieuw wachtwoord opvragen bij de webmaster, of zelf een nieuwe genereren. Je persoonlijke gegevens worden na afloop van het toernooi vernietigd en worden op geen enkele wijze voor andere doeleinden dan voor deze pool gebruikt en worden ook niet ter beschikking gesteld aan derden. Je kan zo vaak mee spelen als je wil.

Je inschrijving wordt pas actief als het inschrijfgeld van 5 euro is overgemaakt op rek. nr. XXX tnv Kon. Oude Harmonie Eijsden o.v.v. inschrijfgeld voetbalpool (en je naam)

De voorspellingen

Voorspel de eindstand van alle wedstrijden die tijdens het toernooi worden gespeeld. Dit kan tot 1 kwartier voor de start van de wedstrijd! Zo heb je dus de mogelijkheid om tijdens het toernooi je voorspellingen bij te sturen als je merkt dat je sommige teams toch verkeerd had ingeschat, of bijvoorbeeld omdat de gedoodverfde winnaar het ineens zonder hun wereldspits moet doen.
De tijd op de server is bindend. Hierover is geen discussie mogelijk, wees er dus op tijd bij als je je scores nog wil wijzigen.

Zoals je hebt gezien, zijn de wedstrijden in de tweede fase nog niet ingevuld. Wanneer de teams bekend zijn, worden ze op de site gezet. En ook voor deze wedstrijden geldt dat je tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd je score kan bijwerken. Maar als je een grote gok wil wagen, dan mag je ze natuurlijk ook meteen bij de start van het toernooi invoeren. Je kan de standen altijd nog wijzigen.

De puntentelling

Bij de bepaling van de puntentelling wordt in de voorrondes gekeken naar de uitslag na afloop van de wedstrijd. Voor de finale wedstrijden wordt ook een eventuele verlenging meegenomen. Doelpunten in een strafschoppenserie worden niet meegenomen bij de bepaling van de puntentelling.
Je krijgt punten wanneer je de juiste winnaar aanwijst of correct hebt voorspelt dat het een gelijkspel wordt. Dit wordt de toto-uitslag genoemd. Als je ook de exacte eindstand weet te raden, krijg je de punten voor juiste uitslag.

 punten
juiste toto-uitslag2
juiste uitslag5

Aan de linkerzijde van het scherm zie je de top 5 van spelers die meespelen. Als je de complete stand wil zien moet je naar de menu optie stand gaan en daar de juiste groep kiezen. 

De joker

Elke speler heeft tijdens het toernooi de beschikking over 2  jokers. Met deze joker kan je het aantal punten voor een zelfgekozen wedstrijd verdubbelen. Je kan de joker inzetten voor elke wedstrijd die je wil, zolang je voor deze wedstrijd nog de mogelijkheid hebt om de score bij te werken. De joker wordt actief als de voorspellingstermijn voor de wedstrijd is verlopen, een geactiveerde joker kan niet meer worden verplaatst of opnieuw worden ingezet. 

Gelijke stand?

Wanneer meerdere spelers een gelijk aantal punten hebben, dan bepalen onderstaande zaken de volgorde in de stand (belangrijkste bovenaan):

  1. aantal keren juiste uitslag;
  2. aantal keren juiste toto uitslag;

Is de stand dan nog steeds gelijk dan beslist de webmaster hoe de pot wordt verdeeld.

Overige zaken

Bij zaken waarin dit reglement niet voorziet, beslist de webmaster.