Donateursactie, Rabo Clubsupport 2024 en Sponsoractie Plus Custers

Het jaar 2024 staat in teken van ons 150 jarig jubileum, dat zal u niet ontgaan zijn. We hebben een prachtig en succesvol Jubileumweekend gehad, maar we hebben nog een mooie afsluiter in het vooruitzicht (waarover binnenkort meer). Om door te kunnen gaan met onze muzikale activiteiten, zal ook dit jaar zal de Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden langs de deuren gaan voor haar jaarlijkse donateursactie. Onze leden zullen in de periode eind augustus t/m september bij u langs komen voor een vrijwillige bijdrage. Het is ook mogelijk om te pinnen! Mochten wij u gemist hebben, of u ons, en u wilt graag een vrijwillige bijdrage overmaken dan kan dit op ons rekeningnummer
NL18 RABO 0115 0015 73 o.v.v. Donateursactie KOH + naam (indien gewenst). Heeft u nog vragen over uw donatie? Stuur dan een mail naar penningmeester@koheijsden.nl.

Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden om ons te steunen. Dit kan via de Rabo ClubSupport of de Sponsoractie van Plus Custers.

Rabo ClubSupport
Leden van de Rabobank kunnen van 2 t/m 24 september 2024 stemmen via de Rabo App of via raboclubsupport.nl. Hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag dat wij mogen ontvangen. Deelnemende clubs dienen een doel aan te geven waar het te ontvangen bedrag aan wordt uitgegeven. Dit jaar is ons doel het uniformenfonds. Een groot korps zoals het onze heeft de nodige uniformen in onderhoud. Het spaardoel is onderdeel van een meerjarenplan, om de uniformen te vervangen. U kunt uw stem aan maximaal drie verschillende verengingen geven.

Sponsoractie Plus Custers
Vanaf 1 september t/m 26 oktober 2024 is het ook mogelijk om te sparen bij Plus Custers in Eijsden voor de Sponsoractie. Bij elke €10,- aan boodschappen ontvangt u een zegel. Deze zegels kunt u aan ons doneren door deze in onze spaarpot te deponeren. Elke volle spaarkaart levert de vereniging €4,- op. Hoe meer zegels, hoe hoger het sponsorgeld!

Wij danken u alvast hartelijk voor uw steun! De opbrengst van de donateursactie en Sponsoractie van de Plus is bestemd voor o.a. onderhoud aan het instrumentarium, uniformen en de eigen opleiding. Hierdoor kunnen wij ons bezig houden met hetgeen wij al 150 jaar het liefste doen: muziek maken voor, door en met de gemeenschap van Eijsden en omgeving!

Geplaatst in Geen categorie.