Towards Inifity

Graag stellen u voor aan niemand minder dan natuurkundige en wetenschapsjournaliste Anne Gimbrère! Anna zal tijdens ‘ ‘ op zaterdag 4 november aanstaande live een interactieve, toegankelijke en bovenal inspirerende toelichting geven bij de te spelen werken in relatie tot het ‘buitenaardse’.

Anna Gimbrère is presentator, programmamaker en wetenschapsredacteur. Ze studeerde Natuur- en Sterrenkunde aan de UvA. Na haar studie werd Anna wetenschapsjournalist en redacteur bij onder andere de Nationale Wetenschapsquiz en Galileo. Vervolgens ging ze aan de slag als presentatrice bij de programma’s ‘Oranje’, ‘Down Under’, ‘de wilde ruimte’ en maakt ze momenteel regelmatig (uitleg) video’s over wetenschap en technologie voor het kanaal van Bright (RTL-Tech) of is ze te bewonderen als tafelgast bij onder andere Humberto Tan.

Towards Inifity belooft een muzikaal-educatieve reis te worden door een oneindige en mysterieuze sterrenwereld. Anders dan gebruikelijk worden de spectaculaire muzikale uitvoeringen van Slagwerkensemble Concordia Obbicht én Slagwerkensemble Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden aangevuld met special guests (speciaal voor álle kids!), licht, beeld, special effects en de kundige toelichting van Anna. Kortom; een ruimtereis die je niet mag missen!

Tickets gaan bijzonder hard, dus verzeker jezelf snel van een plekje aan boord van dit machtige ruimtevaartuig voor deze unieke ruimtereis door het universum.

➡️ Tickets zijn online verkrijgbaar via: https://eventix.shop/jjq8cjyj 

Geplaatst in Geen categorie.