Dank voor een geweldig Jubileumweekend!

Vanaf deze plaats wil de Werkgroep 150 jaar KOH iedereen bedanken die heeft geholpen en/of aanwezig is geweest tijdens het Jubileumweekend t.g.v het 150 – jarig Jubileum van de Koninklijke Oude Harmonie.

Een groot dankjewel aan alle vrijwilligers, maar ook aan de sponsoren die dit jubileum mogelijk hebben gemaakt. Voor een overzicht van alle onze sponsoren verwijzen wij naar de Jubileumsponsoren. Ook een groot dankjewel naar u: de bezoeker tijdens dit weekend. Zonder u hadden we dit feest nooit zo groots kunnen vieren! Ons motto: van Eijsden, voor Eijsden en door Eijsden hebben we mede dankzij u kunnen waarmaken. We hebben vier volle dagen genoten, dat zelfs de regen de pret niet mocht drukken! De gemaakte foto’s zullen wij zo snel mogelijk met u delen, via de website en via onze socials.

De organisatie kijkt met grote tevredenheid terug op het Jubileumweekend, maar er zijn nog een aantal activiteiten in het kader van het 150 jarig Jubileum. Op zaterdag 29 juni staat de deelname van de gehele vereniging aan Veteranendag (Den Haag) op het programma.
Onze jeugd zal op 5 oktober 2024 in Auditorium 2 van het Mecc concerteren als onderdeel van het Regionaal JeugdHarmonieOrkest (RJHO). Dit is een samenwerkingsverband tussen verschillende jeugdharmonieën uit de gemeente Eijsden – Margraten en gemeente Maastricht.
Daarnaast zullen het Slagwerkensemble en het Harmonieorkest op 7 december 2024 in de eigen zaal een Galaconcert organiseren.
Verdere informatie over beide concerten zullen wij t.z.t bekend maken via onze social media en deze website.

Nog niet in het bezit van het Jubileummagazine of Jubileumglas? Het is nog mogelijk om de Jubileummerchandise te reserveren/kopen. Kijk daarvoor bij de pagina Jubileummerchandise.

Reeds gereserveerde Jubileummerchandise kan donderdag 23 mei en vrijdag 24 mei tussen 19u en 21u afgehaald worden bij de Foyer, Prins Bernhardstraat 4.

Geplaatst in Geen categorie.