Prins Bernhard Cultuurfonds

 

 

Beste KOH supporter,  

We hebben goed nieuws, a.s. vrijdag, 28 mei start onze mobiele collecte.  Spannend! (tot 5 juni) Eerdere en latere donaties gaan niet naar de KOH!

Verder ontvingen wij verschillende vragen en/of opmerkingen omtrent de veiligheid van deze actie en het betalen via de idealQRcode.

 

Omdat veiligheid van onze relaties bij het Cultuurfonds voorop staat, werken wij met een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf, dat gespecialiseerd is in mobiel collecteren. Andere organisaties als De Hartstichting, het Nederlandse Rode Kruis, KWF etc. gebruiken dezelfde techniek. Daarnaast zijn de mobiel bankieren-apps ook goed beveiligd. Het betaallinkje bevat in de basis altijd cultuurfonds.gift (met nog wat toevoegingen) en u ziet ook het icoontje met het slotje. Dit betekent een veilige omgeving.

Ook het betalen via uw persoonlijke idealQRcode is uiteraard veilig. Om er zeker van te zijn, dat het Cultuurfonds de afzender is, kunt u de volgende zaken checken:

  • Wij versturen u geen persoonlijke brief, daar de collecte/actie enkel mobiel is. Mocht u een brief ontvangen dan is dit fishing. Ga hier niet op in.
  • Naam ontvanger is altijd: Stichting Prins Bernhard Cultuurfonds.
  • Het rekeningnummer is altijd: NL54 DEUT 0265 2518 34.

 

Vragen en/of opmerkingen? Mail ons via actie@cultuurfonds.nl. Voor meer informatie over bovenstaande informatie kunt u ook op de webpagina terecht, of op de site van de KOH.

De opbrengst van deze actie komt volledig ten goed van de KOH.

 

Bestuur en leden Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden.

 

Geplaatst in Geen categorie.