Harmonieorkest Actueel

Na maanden van repeteren, het regelen van artiesten, verlichting, geluid, het organiseren van mens en materiaal is het dan binnenkort weer zover.

Op 29 en 30 December presenteert de KOH het jaarlijkse Sylvesterconcert. Het Harmonieorkest gaat haar beste beentje weer voorzetten om samen met de drumband en de leerlingen U te voorzien van een gevarieerd en gezeliig programma.

Na het behalen van het zeer goede resultaat op het Wereld Muziek Concours 2013 (vice wereldkampioen met maar liefst 95,75 punten), eerder deze zomer, zijn we meteen begonnen met de voorbereidingen voor de St. Cecilia-mis en uiteraard het Sylvesterconcert.

Sinds de zomervakantie hebben we in de processie van Mariadorp meegelopen, in Moelingen meegedaan aan de rondgang en halen we Sinterklaas in en geven we nog enkele serenades bij 50-jarige huwelijksfeesten…… Kortom het Harmonieorkest zit (net zoals de hele vereniging) niet stil!

Voor komend jaar (2014) staan weer de nodige concerten en evenementen op de planning. In 2014 bestaat de Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden maar liefst 140 jaar. Door het jaar heen zullen er diverse programmaonderdelen plaatsvinden. Blijf daarom deze site bezoeken en onze kalender in de gaten houden!

Geplaatst in Menu artikelen.

Geef een reactie